Punkt.

Att sätta punkt. Kan vara skönt ibland. Även om man kommer känna sig ensam ett tag.


Hellu....

Nu är jag tillbaka...Har haft lite skrivkramp.

Har sjukt mycket att göra på jobbet, på mitt skrivbord ligger tolv bokningar plus tio helt ogjorda grejer som ska vara klart på torsdag. Plus att telefonen ringer, nya mail ploppar upp och nya från andra avdelningar frågar saker hela tiden...

Var på bröllop i helgen. Det var skoj, fast jag var nykter! Dock frågade min kusin om jag var gravid, då blev jag ruggigt irriterad. För det första hade vi inte setts på typ 1.5 år så nåt mer passande kunde han frågat. Sen för det andra, så jäkla fet är jag inte. Jag sa att jag bara var tjock, sen gick jag.

Min brorsa försökte få mig att dansa, men jag är verkligen sämst på det så jag smet undan. Thomas och jag åkte hem strax efter tolv, mest för att jag höll på att somna och det var jag som var chaufför.

Men bruden var fin, och man blir ju alltid lite sentimental så det var en mysig helg. Hoppas att dom hade det bra....

Äh, nu ska jag nog ändå ta mig hem till min egna dammga lägenhet för att leta upp en bok av Anna Jansson som heter svart fjäril. Har fått pippi på att läsa på tåget..

Idag tog det mig ca 1.5 timmar att ta mig hem istället för 40 minuter. Tågpersonalen ropade helt plötsligt ut detta "Pga att en dåre springer omkring på rälsen och försöker ta livet av sig själv så måste vi köra 40 kilometer i timmen" Stackars alla barn, och stackars mig som blev ändå mer deprimerad....