Jag vill känna att allt är på topp...

Idag började jag nästan gråta på jobbet. För jag orkar inte sitta där och prata om att utvecklas när det pågår regression för fulla muggar i mitt liv...

Hur ska jag kunna hitta mitt kall i livet?

SnÖ!

Och brasa i öppna spisen...What a sunday!

Kom och kööööp!

http://www.blocket.se/vi/19179671.htm?ca=10_s

http://www.blocket.se/vi/19176618.htm?ca=10_s


HJÄLP JENNY BLI AV MED SIN CHOPOHOLICATTITYD!!!

Kränger jackor!

Har redan sålt en, och två till på gång! Det var jätteroligt att chansa med en annons på blocket! Hoppas några fler hör av sig! Redan på första dagen har folk hört av sig. Nu ska jag rensa vinden och försöka få ihop några kronor till en ny garderob!

Min nya grej!

Kränga saker på Blocket! Det funkar ganska bra faktiskt!

Bråk...

Man kan till och med bråka om vem som spolat ner makaronerna som gjort stopp i vasken i köket. Ah, det är faktiskt sant. Det kan bli ett ganska ordentligt gräl om en sån sak. Ett bråk som slutar med att den ena parten går och lägger sig.

Suck...


Som att jag är den enda som äter makaroner...
I såna fall borde jag ha vetat att ketchupen är slut...


IDAG!

HAR DET VARIT EN VÄLDIGT JOBBIG DAG.

Är väldigt trött på att alltid för mycket att göra. Och jag är väldigt, väldigt trött på att Thomas säger att jan ska vara hemma klockan 18:30 och inte har dykt upp ännu....

Men 2,5 män på tv 3 är roligt i varje fall...

A B C...

Hello Goodbye! Jag ska lära Agnes prata engelska nu!

Förälskad...

Kan man bli mer förälskad? Han är fyra dagar gammal. Har svart hår och är såååå pluttig,så pluttig. AXEL! Min systerson. Han är så söt så jag vet inte var jag ska ta vägen...

Trött,trött,trött...

Nu vore det bra om min hyresgäst dök upp för nu håller jag på att somna. Hon har låst sig ute och behöver min nyckel.

Ska på kryssning på fredag. Vet inte riktigt hur jag ska orka med det just nu men orken kommer väl nånstans ifrån kan jag tro...........

Mardröm.

Jag kan bli så less ibland. Som idag på mitt fantastiska jobb. Ska tamigjävlar i fan sätta igång och skriva den där jävla boken så jag slipper det där stället sen.

Jag har köpt en hel drös med filmer. Mest för att det är ruskigt och risigt väder ute. Köpte en till Thomas som hette Last Legion med bland annat Colin Firth. Trodde ju i min enfald att han bara skulle ignorera den och säga att det inte var en film för honom. Men nehe, nu ringde han när jag satt på tåget och var eld och lågor över att vi ikväll ska kika på denna filmen. Så nu måste jag ägna två timmar till att se på män som drar svärd i riddarrustningar och dödar allt som kommer i ens väg. Colin Firth ska spela Mr Darcy i Bridget Jones dagbok. Inte nån svärdkille. 

Sen undrar jag hur man kan misslyckas med "fuskpastasås" Alltså sån som redan är färdig när man häller i den i kastrullen. Allt som behövs är lite värme, lite skinka och lite salt och peppar. Sån misslyckades jag med. Så bra är jag på att laga mat. 

Väntar nu med spänning på vad lilla bebisen ska heta. Agnes tyckte att Ebba var ett passande namn, hennes mormor försökte få henne att förstå att bebisen är en pojkbebis och inte vill heta Ebba...



 

Nacken är bättre...

Idag är det en bra dag känner jag.
EN BRA DAG.

Kul sida!

www.vimsadekor.se

http://www.uas.se/upload/54709/MainPicture/org.Jpeg

Världens sötaste (Förutom Agnes och Hanna) Min systerson...

MÅSTE

Göra nånting med mitt liv. Det är som regnet. Först regnar det som tusan, sen slutar det, grått och blött och trist överallt. Sen torkar det upp och så spricker solen fram. Så måste det väl kunna bli i mitt liv också?

Såhär bra blir mina dagens outfits! HAHA!

Ser ut som jag har skitstor överkropp och skitsmala ben...HMMM...

Those where the days....


Snart är det dags för ny kickoff!

Förra året var det åttitalstema! Undrar vad som hittas på i år!


Lite bilder ur mitt liv den senaste tiden...Sorgligt och lyckligt...

Från Lindas fest...Innan Sandras födelsedagsfest...Farmors farvälblomma...Champagne på Clarion Hotell...

Annars är det kaos...

Jag behöver ett nytt liv. Bigtime. E hemma från jobbet. Min nacke värker.

Jag ska fan ta och ta mig i kragen.

Moster!

Min syster och hennes sambo fick en liten pojke för ett par timmar sen! Åh så underbart! Det är jag glad för!!

Småbakis....

Jag har inte riktigt kommit igång ännu. Jag somnade i sängen och Thomas ligger och snusar bredvid mig i soffan. Småkikar lite på stjärnor på is! Jag borde verkligen skaffa mig en liten aktivitet som jag tycker mycket om. Kanske inte skridskoåkning men...Iofs ska dom göra skridskois på Vaksalatorg så i december lääääääääääääääär vi ju åka skridskor! Och sen hem och dricka varm choklad. Jag gillar inte ens varm choklad men i såna sammanhang är ju den drycken given!

Igår...

Var vi på födelsedagsfest, träffade personer jag inte träffat på länge, dansade och hade kul. Dessvärre borde jag gått hem efter lokalfesten, jag är redigt trött på att gå ut, så utgången var ingen hit för mig. Men huvudsaken att födelsedagsbarnen kände sig nöjda och glada och det hoppas jag verkligen att dom gör för dom hade styrt upp en trevlig fest!

Min gamla gymnasieklasskamrat började prata om en text jag skrivit en gång i tiden. Om min spegelbild och jag börjar fundera på om jag kan ha den kvar nånstans. Känner att jag måste läsa den igen.

Ska leta efter den, om en liten stund när mitt huvud har piggnat på sig.
Jag ska både sluta dricka vin och gå ut:) Jag ska istället smutta på en liten ofarlig cider och gå hem efter förfesterna.
Det får bli så ett tag, är utbränd när det gäller festande...Åtminstone till fredag då jag ska på kryssning, åtminstone till helgen efter det när jag ska på kickoff, åtminstone till helgen efter det när jag ska på födelsedagsfest, åtminstone till helgen efter det då jag ska på kryssning...

Åh suck:) 

Tommy Körberg

Åkte samma buss som Tommy Körberg idag.
1988 när jag var 5 år och han sjöng "Stad i Ljus" då var jag lite kär i honom.

Jag är inte kär i honom längre...Men det är ju inte varje dag man åker buss med Tommy KÖRBERG...

Typ...

Magen full av pizza...

SJUKT full av pizza. Jag nästan rullar fram nu.
Jag har chips i skafferiet också. Behöver det efter min pissiga dag. Var Thomas är nånstans,det vet bara gud...

Dååålig dag.

Jag är rätt slapp av mig. Men jag sköter mig jobb bra. Lite för bra eftersom jag alltid kommer 20 minuter för tidigt och då börjar jobba "gratis" Lite för bra eftersom jag oftast glömmer att gå på kaffepaus. Lite för bra eftersom jag aldrig bryr mig speciellt mycket om ifall mina kollegor är borta på lunch 45 minuter istället för 30.

Idag jobbade jag in min fikapaus på morgonen för att gå på båtlunch. Så många minuter jag suttit och jobbat gratis så tänkte jag att jag kanske kunde kvitta det mot en halvtimmes extra lunch. Vill tillägga att detta bar FÖRSTA gången jag valt att gå på båtlunch eftersom jag inte ids ta mig till hamnen för att slänga i mig lite båtmat.

Det blev också den ENDA gången jag gick på båtlunch under min karriär...

Småsinthet är nåt jag avskyr. Ska jag behöva tala om för alla mina chefer när jag går på lunch, vilken tid jag stämplar ut och hur jag vill kompensera för min frånvarotid? Frånvarotid som jag jobbat igen tusenfalt. Nu är det slut på att starta datorn 20 minuter för tidigt.

NU ÄR DET SLUT med det...

GODE GUD, ge mig ett nytt jobb.

Tycker det är patetiskt att min chef kan klocka min lunch!!! Dom ser alltså exakt hur många sekunder jag är från min arbetsplats...

Åhh...Jag är inte bitter. Jag är glad att jag har mitt jobb. Men ibland vill jag bara gråta.

Så, nu ska jag äta pizza...

Varit på Plock...

Och ätit Tapas. Och jag som inte ens gillar tapas så mycket. Men med mousserande vin och trevligt samtal så blev det en väldigt trevlig kväll!

Nu ska jag sova, är väldans trött...

Måndag...

Mitt huvud sprängs snart...

Fest ikväll!

Ikväll blir det fest hos Erica...
Yeah!
Tyvärr så kan jag inte ha min underbara partytopp som jag köpte i veckan för mina bröst ramlar ur. Nu blir det fruktbantning i två veckor.

Haha!

Jag och Thomas ska åka iväg och köpa lite grejer till vårt hem.
Köpte en snygg taklampa till köket i veckan som fortfarande inte har kommit på rätt plats för att det gick sönder en grej.
Kanske kanske ska jag få en byrå idag:)

Köpte en vinterjacka på Thun´s igår. Tjänade 200 kronor mot att köpa den i stan. Mycket bra jobbat! Gillade den mycket eftersom det var en rejäl huva och den gick att dra upp jätteordentligt i halsen. Mycket bra eftersom min favorithalsduk aldrig kommer tillbaka. Den ligger fortfarande kvar hos mitt ex, om han inte har slängt den.....

Whatever!