Jag borde kanske trappa ner på festandet:)

Men det var en kul kväll...

Trevliga vänner, lite spel och alkohol. Det kan inte bli bättre. Lovade mig själv i morse att jag inte skulle dricka en droppe på flera veckorl...Det löftet kändes bra tills jag kom på att jag ska ha taco och melodifestivalkväll för mina gamla arbetskamrater nästa lördag. Det kommer bli både det ena och det andra i våra glas kan jag konstatera redan nu.

Helgerna går ohyggligt fort, veckorna också men veckor är inte lika roliga som veckoslut.

Jag ska vila nu. Soffan är bra att ha på söndagar...




Jag ÄLSKAR fredagar!

Nu ska jag INTE somna i soffan förrän om många timmar.

Nu ska jag bara njuta av att det är fredag. Tyvärr gör min mage lite ont men det skiter jag i för jag ska få tacos:)

Nu.

Är jag ensam igen. Jag är alltid ensam.
Har varit ensam samtliga kvällar denna vecka. Egentligen inte igår, men då somnade jag på en gång för att jag var dödstrött. Så jag somnade själv,när jag vaknade petade jag lite på Thomas. Sen smög jag ut.
Tvärväckte Thomas en halvtimme senare när jag i panik dragit upp dragkedjan på mina stövlar snett så jag varken fick av eller på mig dom. Thomas var inte överlycklig men han måste ju förstå att jag inte kan se ut hursomhelst på jobbet.


En dag kvar på denna vecka, det enda jag längtar till är fredagar. Fredagar är det bästa som finns just nu. Man är liksom lite oslagbar på fredagar, ser fram emot soffhäng, lite drinkar eller vin, sovmorgon och en lång helg. Tyvärr är underbart väldigt kort. Men det ska jag inte tänka på just nu.


Mitt liv ÄR roligt. En rolig grej är att jag varje vecka skickar ett gulligt kort till mina systerdöttrar. Idag gjorde jag det. Jag är en bra moster i varje fall. Något annat kan man verkligen inte påstå.





Jag BRÄNDE MEJ!

Jag snubblade på nån jäkla grej i köket och tappade en kastrull med kokande vatten på foten. FY helvetes jävla satan vad det gör ont...PANIIIK....

Nu ska jag äta...

Köttfärssås i min ensamhet...

Sen ska jag städa lite i en låda för att hitta ett intyg om gymkort som jag ska lämna till lönekontoret så jag får tröningsbidrag...

Thomas är på jobbmiddag, jag är trött.

Det är som vanligt igen, med andra ord.

En underbar helg...

Med hotellövernattning på Hotell Birger Jarl, en show på Golden Hits! GOOOOD mat och GOOOOTT vin! Och jag fick dansa till mina schalgerfavoriter!

Ett jättefint, alldeles lagoms stort hotellrum och mysig frukost...TACK Thomas för en toppenkväll!

Sen när vi åkte hem ringer plötsligt telefonen...Tydligen står Thomas föräldrar och systerdotter utanför vår port och väntar på middag. Dom har tagit fel på dag, egentligen skulle dom kommit idag! Jahopp....Det blev till att i ilfart åka och handla improviserad mat eftersom den planerade middagen inte skulle gå att genomföra, Thomas fick dra en vit lögn och säga att salladen var slut, ta med familjen till ICA och jag panikstädade lägenheten som luktade gamla sopor....Disken lyckades jag trycka in i diskmaskinen, alla saker slängde jag in i sovrummet och stängde dörren...Svabbade av golvet i badrummet och sprayade lite luktagott spray i lägenheten...Då kom dom tillbaka!

Nåväl, efter lite stressande så fick dom middag i varje fall. Potatisgratäng med fläskfilé,bearnaisesås och sallad. Det smakade supergott.

Det gjorde inte så mycket att jag missade min planerade släktmiddag och Thomas sin fest med kompisar. Det blev en trevlig kväll till slut, schlagern höll oväntat hög kvalitet och det var skönt att få vila ut i soffan!

Lili och Sussie, Amy Diamond och Måns var mina favoriter...Gillade faktiskt Lilie och Sussie bäst! Jag tyckte dom svängde till det rejält!

Det har i varje fall varit en toppenhelg...Nu kan jag faktiskt tvätta utan att känna bitterhet!!! Haha......



Imorgon!

Är det äntligen fredag!

Ska inte göra mycket vettigt imorgon, bara knyta ihop säcken med veckans bokningar och försöka städa upp lite på mitt skrivbord.

Ska bli kidnappad av Thomas imorgon. Eller åtminstone ska jag göra nåt som jag inte vet om att jag ska göra! Det kommer bli mysigt!


Jag kan inte sova...

Jag vill inte jobba, jag vill inte var tjock, jag vill inte, vill inte vill inte.

Har ätit för många kiwisar också så nu har jag sår på tungan.

Jävla skit.

Jag kan inte sova...

Jag vill inte jobba, jag vill inte var tjock, jag vill inte, vill inte vill inte.

Har ätit för många kiwisar också så nu har jag sår på tungan.

Jävla skit.

Detta...

Har varit den sämsta arbetsdagen någonsin.
Men på något sätt känner jag en konstig stolthetskänsla för att jag klarade av den.

Den där farbrorn kommer bli min säkra död. Men jag ska göra mitt yttersta för att hans förbannade resa ska gå vägen.

Thomas sa igår att på fredag morgon ska jag ha en packad väska med mig till jobbet och förbereda mig för att sova borta fredag-lördag. Det kan typ vara det enda som jag ser fram emot. EN ÖVERRASKNING!

Han är på kurs nu, jag dansar på bordet...
Det är skönt att vara ensam ibland.

FÖRBANNDE...

JÄVLA INSTÄLLDA TÅG som minimerar min fritid in i minsta lilla beståndsdel...ÄR så sjukt trött nu och vill inte mera.

Jag är...

INTE bakfull! Ljuvligt! Iofs, hade det varit hemskt om jag var bakfull eftersom jag drack två bacardi och en aquatini.  Det var dock en trevlig kväll!


Nu ska jag vika tvätt:) Mitt kall i livet...


Utmanad...

Ujuj....

Då måste jag ta och leta upp en bild sen.

Det får bli efter att sju maskiner tvätt har ordnats till och lägenheten gått från att vara råtthål till palats...Det får bli efter jag varit på kalas och ätit tårta, efter jag åkte hem, andats några djupa andetag,duschat, ätit middag, åkt på inflyttningsfest,deltagit i inflyttningsfest, kommit hem, sovit, vaknat förhoppningsvis utan bakfylla....

Då ska jag leta bilder....


Men det är kul att det är helg, jag önskar bara att det vore fredag, lördag och söndag som alltid, alltid var lediga dagar. Då kanske jag skulle hinna med mitt liv.


Ha en bra dag allesammans. Det ska jag försöka ha, trots alla måsten....

Varit på willys...

Och nu är min lilla fritid snart slut, om ett par timmar dags att gå och lägga sig igen.

Är fascinerad av min braiga spis...Nu varnade den med pipljud att riset kokade över, plus att den stängde av sig själv. Fiffigt faktiskt.

Längtar redan till helgen, ska på inflyttningsfest och på after work. Kan inte bli bättre!

Idag hade jag mailkrig med en resebyrå i Norge. Om folk bara läste sina bekräftelser noggrannare och lät bli att vara så snåla så skulle min arbetsdag vara trevligare. Men jag skiter i vad som sker med det där, det finns inga regler på mitt jobb ändå. Det är otroligt energikrävande faktiskt. Det har tagit musten ur mig helt, mitt lilla byte till ett nytt jobb. Det värsta är att jag trivs hundra gånger bättre än i Uppsala, men ändå känns min situation ohållbar. Men jag tror nog att det kommer lösa sig...

Trodde aldrig att jag skulle hamna i en sån här "jobbig jobbsituation" Tror det skulle kännas lättare om vi inte jobbade i ett kontorslandskap där vi sitter sämst till och hör mest skvaller,skitsnack,bitterhet, elaka kommentarer och dylikt. Att vuxna människor kan vara såhär????

Det är hemskt...Ska ta mig en rejäl funderare över livet, en annan dag...

Sandra och jag har varit och köpt frulle, keso och mackor och miniyoghurt till frukost och mestadels tonfisk till lunch...
Haha, nu kom jag på att jag glömde köpa deodorant och dressing.

Idag kommer min kamera hem, nu är det dags att lämna in datorn...Åttan sitter visst löst och bokstaven J känns väldigt skumt. Känns som att mitt personnummer börjar på 8 och mitt namn på J, jag gillar min egen person. JAAAG ÄR EN SUPER ÅTTA!  Typ.




Och det bästa...

Med att inte vara sjukt bakis och med att det är söndag...Är att det är okej att ha pyjamas på sig, fast klockan snart är 13:30...Men snart ska jag FIKA! Som sagt....Ska äta kladdkaka med grädde!

Singstar/buzzfest!

Igår var det världens fest här! Vet inte riktigt hur många vi var men lägenheten var full av tävlingsinriktade kamrater som gladeligen spelade buzz och sjöng singstar!

Jag hade en trevlig kväll, jag hoppas att våra grannar inte är föööör arga på varandra. Vi lät nog ganska illa på slutet.

Två av våra stolar pajade, helt livsfarligt och jag hoppas VERKLIGEN att Eric inte gjorde illa sig när han for i backen.

Kom ju aldrig iväg ut och dansade, det var riktigt tråkigt. Men men, jag städade hela lägenheten på fyllan i natt så när jag vaknade så var det sååå fint här! Men det dracks en hel del, två kassar pantburkar. Tre kassar med glasflaskor...

Tjoooo Hej!

Nu ska jag duscha, sen ska jag söndagsfika någonstans...

Jag vill ha fest igen!