Tillägg

Hahaa, hur fan kan man tycka att det är skönt att vara sjukskriven 2,3 veckor? Kommer inte kunna äta, inte prata,kommer bara kunna ligga och tänka med mig själv....

Det kommer bli SKÖNT!!

Har varit en väldigt hektisk tid i mitt liv. Känner bara att jag inte pallar med allt längre. Är tex hellre ensam än blir anklagad för att att inte fråga hur mina kompisar mår eller vad som händer i deras liv...Hur kul är det att ringa nån och fråga hur den mår och vad som händer när man får några mmmmm och ringer dig sen till svar.
Ensam är stark, det har jag alltid tyckt. Är man riktiga vänner så hittar man tillbaka till varandra.

Vet inte ens om jag känner mig ensam. Det är bara såhär det är. Jag behövde en timeout, har aldrig påstått att jag är perfekt. Men jag har brytt mig otroligt mycket om allt annat, så mycket att jag slutade bry om mig själv.
Hade jag inte åkt till Grekland så hade jag ramlat ihop.

Thomas är min klippa. Han kan aldrig byta ut mina vänner,han räknas inte mer än mina vänner. Men för första gången i livet så känns det som jag har hittat nån jag ser en framtid ihop med. Han ser inte ut, är inte alls som jag trodde att han skulle vara. Men han jätteviktig, och jag är jätteglad att han vill vara med mig.

Kollade in Carins blogg och hon skriver ju fan så mycket mer vettiga saker än vad jag nånsin ploppat ur mig....Det var roligt när hon skrev om fyllesms... En gång stoppade jag mitt ex mobil i ugnen på fyllan. För att jag tänkte bränna upp den eftersom han fick så jäkla mycket sms av tjejer. Sen trippade jag iväg mitt i natten i pyjamas och snowjogging för att bryta mig in i hans lägenhet och hämta....MINA RIKSKUPONGER!! Det var det enda viktiga för mig om kärleken tog slut....Det är skillnad på kärlek och kärlek.

Ovan nämnda gång var förresten samma gång som Carin åkte inlines i mitt ex lägenhet kl fem på morgonen. Alla golv var fulla av svarta streck och han fick ett brev från störningsjouren...HAHAHA! När jag tänker på det så fnittrar jag massa. Jag hade jobbat på mitt jobb i en vecka och trodde att jag supit bort nycklarna till butiken. Tog mig en dag att komma på att jag lagt dom i badrumsskåpet för jag tyckte det var ett vettigt ställe:)

En gång åkte jag taxi till Carin tvärs över gatan plus en liten vänstersväng. Chauffören trodde nog jag var dum i huvudet, men jag hade inte fattat att det var så nära. Det kostad typ 100 kronor och Carin skrattade gott.


Nu har jag tydligen ballat ur igen.

Mina tankar har liksom blivit igenkalkade. Kan man tro att jag var en stjärna på svenskuppsatser när jag var ung? Nej, det kan man inte tro.

Så duktig!

Idag har jag varit så EFFEKTIV på jobbet! En arrangör ringde och tjatade på mig om massa bokningar, så till slut satte jag mig ner och gjorde allihopa utom en! Han skriver på finska så det tar vääääääldans lång tid innan man fattar var det står...

Ska börja packa lite i helgen. Känns faktiskt bra, Ska bli skönt att röja.

Om drygt en månad ska jag operera mig, så då blir jag sjukskriven drygt 2,3 veckor. Himla skönt det med faktiskt.

Har börjat våndas inför vad jag ska ha på mig i helgen. Har gått upp redigt i vikt och nu får jag panik över att jag ska förlora formen:) Fick ju nån brud efter mig på en fest häromsisten, och jäklar va hon stirrade på mina bröst. Jag är av den uppfattningen att har man begåvats med ganska fina bröst, samtidigt som man för en gångs skull är brun och fräsch i hyn så kan man väl få visa upp sig. Förvisso skulle jag också önska att jag var platt som en pannkaka och hade noll former. Man vill ju alltid ha det man inte har...Men hon bad faktiskt om ursäkt för sitt uppträdande och det är inte alla som gör det.

Åh ska nog sova nu, så det blir helg snart. Ska på fest hos en kollega på fredag,ska dricka bubbel med Sandra! Mysigt!!


Hmmm...

Har i varje fall bestämt mig nu, att jag ska säga upp mig från Arlanda. Det är bara bra för mig!
Sen kommer en rolig sak till hända inom kort, men det är fortfarande hemligt vad det är för nåt!!!!

Hur kan det vara så?

Att man i efterhand blir älskad, när man gått och känt sig ratad under alla år då det hade betydelse?? Förstår inte varför jag fick reda på det överhuvudtaget, ligger här och filosoferar på om det spelar någon roll.


Jag har:

Målat en lekstuga
Varit i Grekland
Badat på Fyrishov
Festar
Ätit massa god mt
Blivit brun
Gått på stan
Träffat vänner
Hängt med käre Thomas
Lekt lekar med älskade systerdotter
Vilat

På min semester,känns toppen att jag hunnit så mkt på så kort tid!

Köpte två par trosor och en kjol idag för 200 spänn..."Billigt" sa Thomas...."Om det nu är så billigt så kan väl du betala" tyckte jag,men den gubben gick inte. Sen fick jag betala middagen plus Icabesöket också, men jag tror det kan vara bra för mig att känna efter hur betalning känns ibland också:=)

Imorgon ska jag träffa en kompis som jag inte ser röken av så ofta men tycker mycket om! Vi ska käka sallad o dricka vin, det ska bli mysigt! Sen ska jag röja en garderob,och organisera..