Nu har jag internet...

Så nu känner jag mig lite mindre mobbad...

Det är ensamt att bo själv...

Men nyttigt för min lilla själ.

Livet har stannat upp en stund...

Jag har liksom stannat av ett tag. Har stressat ihjäl mig senaste veckorna.
Jag är ledsen om jag borde ha hört av mig, och frågat hur ni mår och att jag borde  vara mer social men jag orkar verkligen inte för tillfället.

Har packat och packat och slängt och packat och packat och slängt. Nu är jag ändå inte färdig.
På söndag morgon efter att jag kommit hem från Mariehamn börjar kaoset för då flyttar jag.

Känns lite märkligt att det bara är slut. Det kommer tårar när jag tänker på det.
Men jag kan inte förklara hur det känns....Det bara liksom....Känns inte.


Ska fira i Mariehamn i helgen, Viking Line 50 år....

Sen borde jag ta hand om mig själv lite bättre...

Vad är det för dum...

JÄVLA människa som kör rakt in i Thomas bil på parkeringen vid Gränby Centrum och sen bara drar?

Hoppas du skäms riktigt, riktigt mycket nu!!! Intryckt förardörr blev vår lördagspresent!!


Hoppas du blev tagen av polisen, fick böter eller blev av med körkortet du köpt på postorder...


I övrigt en ganska lat och trivsam helg. Nu har jag sjukt ont i nacken/huvudet. Har en mycket lång vecka framför mig.


Har provsuttit min nya soffa och jag gillar den!!


Jag vill.

Ha en helg, helg,helg som är lugn och fridfull.

Jag ska därför besöka mina föräldrar, där får man nämligen lappsjuka efter 24 timmar. Det passar bra.

På söndag ska jag packa och flytta kartonger till mitt förråd.

Jag är SÅ glad! För jag har fått ärva farmor och farfars ilsket gröna soffa från kanske 60-70 tal! Den är i nyskick för den stod i deras finrum, skymd av ett stort bord och stolar. Så den är så söööööööööööt! Och den kommer bli en grym färgklick i mitt ljusa hem!

Ser fram emot att få pyssla lite, även om september månad kommer vara katastrof rent ekonomiskt. Men det skiter jag i. Jag skiter i allt ett tag, då kommer det kanske kännas bättre snart!

Sen har en tanke etsat sig fast i mitt huvud, och det är inget roligt som jag kommit på. Jag hoppas att det löser sig inom ett par dagar, annars blir jag förtvivlad. Men vad det är, det vet bara jag...

Första dagen på jobbet...

Jag  kanske trivs bättre när jag har semester! Men det går ganska bra!

Summering.

Av semester.


Inte den roligaste, men helt okej.

Muminvärlden och Åbo
Göteborg, Lysekil, Uddevalla, Mariestad

Hmm....

Vinkvällar, grillning och skratt. Tårar, flyttkartonger, lek med syskonbarn. Pussar och kramar. Spännande möten och roliga utgångar.

Man hinner en del på tre veckor. Nästa semster ska jag leva ut som det vore den sista.

Har lite börjajobbaångest men ska lyckas hålla den i schack eftersom vi ska på en stor fest i Mariehamn näst nästa fredag som jag faktiskt ser fram emot mycket, och sen är jag ledig nästan hela vecka 37...


Ser fram emot en bra höst, jag ska ägna mestadels av min tid till mig själv, ska sålla och sortera i relationer, ta bort och lägga till...


Ibland saknar jag verkligen hur jag var förr. Nu har jag sån lång startsträcka när det gäller att göra saker så jag tappar sugen direkt. Förr gjorde jag det som föll mig in.

När jag var femton skrev jag mina memoarer:) Helt hysteriskt! Det sämsta är de inte finns kvar eftersom de inte säkerhetskopierades från vår gamla dator. Det hade varit roligt att läsa nu. Men funderar på att skriva dom om igen, och se hur mycket jag minns. Och om verkligheten och minnena har förändrats.

Har letat fram det som finns kvar av mina tidiga alster, i höst ska jag publicera några här för att se om någon läser...

Jag måste hitta nåt som jag brinner för. Vet att jag kan mer än att sälja resor. Är inte ens särskilt duktig på det, jag bara gör det för att jag inte tror att jag klarar av något annat. Så är det.
Vemsomhelst som kan prata kan sälja en resa efter några försök. Jag vill kunna nåt annat, som har betydelse för mig.


Det är inte lätt, jag märker att det är en process att hitta sig själv igen efter att ha tappat bort sig i vad alla andra tycker och tänker och vill. Men, men...Det får ta den tid det tar och jag hoppas att jag får ha lite roligt på vägen.

Nee nu får jag väl lov att packa lite kartonger i varje fall. Blev inte så mycket mer av denna fredagkväll. Hade hoppats på en trevlig middag och lite vin men det sprack...Ibland spricker saker, och det som inte kan limmas eller lagas ska man inte krampaktigt hålla fast vid...Ibland är det kanske bättre att man kör ut det gamla och in med det nya.


Jag har skapat det själv...

Därför får jag skylla mig själv.

Det är något ångestladdat med att sitta själv hemma en fredagkväll. Det är mer okej att göra det en tisdag eller torsdagkväll.

Men jag har ingen lust. Det spelar mig ingen roll om jag äter fisk eller kött till middag, dricker vitt eller rött. Jag vill ingenting ha, vill ingenting göra. Vill bara bort.

Men ändå känns det dumt och konstigt när jag fick min vilja igenom...

Varför är det så?

Man kan inte...

Begära att någon annan ska bry sig om mina problem, när jag knappt orkar bry mig själv...Men ändå känns det lite tungt just nu. Kanske bryr mig längst inne ändå.

Har packat en del, väntar på kartonger som ska levereras inom kort.

Svängde ihop en liten sallad, ska käka middag ungefär klockan 18:00 sen ska jag nog ägna resten av kvällen till att slänga saker och packa. Jag trodde att det var hyfsat lite saker men det dyker upp saker överallt som tillhör mig. Ändå har jag sålt kanske tio Ikeapåsar, lämnat iväg åtminstone 2, gett bort och slängt. Jag har varit en grym shopoholic och hoppas att denna rensning får mig att inse hur onödigt det är att bara köpa halvdana saker. Från och med nu ska jag bara köpa saker som passar i mitt liv, i mitt hem och min ekonomi.

Kvällarna har blivit mörka, har ni märkt det? Jag kan längta lite lite till att få tända ljus i hela lägenheten och bara mysa!
Men lite sommar hoppas jag att det finns kvar...

Packa packa packa!

Kom visst på att det är tvättid också, får väl springa ner och försöka tvätta ett par maskiner i varje fall!

Sen ska jag packa och storstäda här...Det är väl lika bra för husfridens skull...

Sorgsen...

Är jag och jag orkar inte uttrycka det i ord eller ens i mina egna tankar.

Kommer banga mitt sista officiella framträdande i Gävle i helgen, åker nog på en liten kräftskiva på hemmaplan istället. För hemma kan jag ju inte sitta. Skulle egentligen behöva ta det lugnt, men har inte ro i kroppen att göra det.

Vill be de fåtal släktingar som läser min blogg att hålla utkik i sina brevlådor kommande dagar. Då dimper lite info angående kryssningen ner och jag hoppas att ni kan följa med! Vad är ett dygn av ert liv liksom?

Nu är det slappa resten av kvällen som gäller...Det känns inte riktigt som jag har semester längre, hade hoppats på att få njuta av det lite till. Men jag har gott om ensamtid i varje fall. I morse var jag och simmade, ska dit imorgon igen. Sen kommer käre kusin och hjälper mig lite på vinden. Egentligen ska vi leta efter ett slutsteg, men jag vet inte hur ett sånt ser ut så...Han kommer dock få hjälpa mig att packa lite saker också, men det gör han nog gärna.




På sluttampen...

Av mitt samboliv.


Thomas har varit väldigt snäll som låtit mig på bo kvar, men jag känner att jag borde ha flyttat tidigare. Det hade nog förenklat för oss båda för nu ligger separationsångesten ganska tät över min hjärnglob känner jag.

Denna sista semestervecka ska ägnas åt oändliga sovmornar och packning av flyttkartonger. Vad som händer med oss får tiden utvisa, jag känner bara en stark längtan till något annat.  Det kanske är ett misstag av mig, av oss men då får vi stå detta kastet och försöka göra det bästa av framtiden. Eller så gör vi framtiden till den bästa var och en på sitt håll.

Ser inte fram emot att jobbet närmar sig, försöker tänka positivt men just när det gäller detta så är det svårt. Men jag tror det kommer lösa sig till det bästa ändå.


Idag fyller min far år så vi åker dit för att fira om några timmar.

Igår ägnades dagen med att ligga på en filt och samtala om livet med en kompis, och sen agera lektant till världens sötaste systerson. Det är helt sjukt var han är SÖT. Han kommer bli så SNYGG när han blir stor.


Jag ska lägga upp lite bilder från vår semester när jag fått ordning på allting.

Nu är det dags att vakna, jag var nog värd denna sovmorgon eftersom jag inte öppnade ögonen tidigare...