Måndag.

Måndagar är tuffa. 

Imorgon är det tisdag och då kan man börja och längta efter helg igen.

Det blir en bra helg! Det är jag säker på. Försöker få med Thomas på kryssningen men han vill inte. Då får han skylla sig själv tycker jag.

Ska hem nu, promenera till Salabacke och hämta en skinnjacka som jag ska sälja. Hoppas hon köper den. Aldrig använd men man vet ju inte med jobbiga människor som svarar på annonser på Blocket. Hoppas Thomas följer med mig hem så jag inte är ensam.
Kanske underlig människa som kommer, blir mer och mer rädd för sånt där trots allt galet jag gjort i min ungdom.

Är så himla sugen på lax. Men det blir säkert ingen middag ikväll eftersom allt kommer bli lite sent. Men kanske, kanske ändå. Känner lite för att kolla på Twilight men får bli en annan kväll eftersom min käre kusin lånat den. Kommer säkert somna tidigt, är rätt bra på det.

Snälla, snälla Thomas räddade också min ekonomi genom att ta en drös av mina räkningarna och gav mig sina resterande bath! Thank you galenpanna.


Ne nu är det tågresa som gäller. Orkar inte riktigt men annars kommer man ju inte hem.

Är för övrigt väldigt, väldigt förvirrad i mitt liv. Jag borde lärt mig att äta kakor och samtidigt behålla dom är ingen bra idé och helt omöjligt. Men det är jävla svårt när olika kakor smakar olika gott....




Jag kan tänka mig.

Att när jag slutat jobba så äter jag tacos, dricker lite cola, kollar lite film,somnar tidigt....
Det bästa är, att DET KOMMER BLI SÅ! Tacos och myskväll = NICE!

Varför måste förresten främlingar alltid prata med en på tunnelbanan? KANSKE ok om man har nåt snällt att säga. MEN, om klockan är 09:00 en söndagmorgon och man bara är dryg och vill påpeka att jag ser trött ut så kanske man bara kan hålla käften istället!?????????
Eller?


Längtar som tusan till nästa helg! BARA 5 arbetsdagar och sen ska vi på kryssning!

Ikväll ska jag umgås lite med Thomas, har inte träffat honom på riktigt länge. Först jobba 1.5 timme till. Sen långa,långa,långa resvägen hem igen...Var det värt att jobba en söndag??? Mjaaaa, så pank som jag är så är varje krona värdefull, hur jobbigt det än är att vakna tidigt...


Jag.

Har inget att skriva direkt! No surprise!

Min chef har gett mig massa övertidspass så det enda jag gör är att jobba och att sova. Är sjukligt pank fram till jul så det är bara att bita ihop.

Ser fram emot kryssningen jättemycket! Hoppas alla kommer tycka det är roligt!

Är ledig imorgon, ska klippa håret vilket blir denna månads enda lyx. Sen jobbar jag söndag-fredag så svarar jag inte när ni ringer så vet ni vad jag gör. JAG SOVER, eller JOBBAR!

"Väääääääääälkommen till Viking Line, det är Jenny"

Snart är det jul igen, har ni tänkt på hur snabbt det går? I år hoppas jag slippa köpa julklappar, annat än till kidsen. Har ingen inspiration, ingen ork och ingen ekonomi. Förresten är mina kära syskon vuxna och har allt de behöver...Tror vi alla är överens om att julklappar är överflödiga.

HELST, vill jag åka utomlands över julen, men jag var nedröstad som vanligt. Kanske hittar jag någon som vill åka med mig.


Ne nu ska jag sova, imorgon mycket städ och tvätt och plock av ögonbryn,rakning av apben, fix och trix. Kanske åka ut till mamma och äta middag eller så.

Det är en LUGN helg, ingen ALKOHOL.

Ingen alkohol förrän kryssning med Cindy! Weeeeee!

SUCK!



Jag DRICKER VIN!


Helgen???

För snart är det fredag igen!

Undrar vad som händer i helgen?


Släktkryssning!

Nu har jag fipplat lite med släktkryssningen! Vi blir ett litet gäng som åker, trodde kanske att vi skulle bli några fler men antingen uppskattar folk inte kryssningar, eller så uppskattar de inte att umgås med släkten under ett dygn! Vad vet jag! Deras förlust för jag är rolig!

Vi blir runt 12 personer som åker! Jag tror det kommer bli riktigt roligt! Kommer bli lite helahavetstormet känsla tror jag :) Ser fram emot det i varje fall!


Försöker nu se till att vi får så bra hytter som möjligt och funderar på om jag kanske skulle boka en liten gruppbastu på hemresan...Men jag tror jag går och lägger mig i spat på egen hand istället! Dricker en paraplydrink och har det bra!

Weeeee!

Det kommer bli kul!

Glöm inte badkläderna ni som åker med!






When love takes over...

Spelade dom typ tre gånger i lördags. Varenda gång kändes det likadant i min mage.

Varför ska du alltid vilja ha mig när jag är stark? Märker du att jag är stark utan dig, och satsar du då på att göra mig svag???

VARFÖR?

Varför bestämmer du dig inte bara? Varför leker du? Åtta år.

Åtta himla jävla år.


VARFÖR? Vad vill du mig...




Hade en kul helg! MED BÄSTA SANDRA!



Jag är jävligt het som singel! Så ni vet!


Vilken liten jävla!

F...a TILL GRANNE JAG HAR!

Anorektisk, psyksjuk och helt jävla störd!

FY FAN VAD jag hatar henne och jag har sett henne en jävla gång.


Besvärar hon mig EN enda gång, då JÄVLAR!

FY vad jag saknar min snälla gamla granne...



FUL är hon också!

Jag skiter i...

Att jag inte har råd.
Ikväll ska jag äta tapas och dricka ett glas vin!



Imorgon ska jag vara full...

Helger är härliga!

Snällaste Carin i hela världen!

Vi åkte till Ikea idag och köpte lite smått och gott. Sen slog jag till på ett litet vitt bord, så jag slipper sitta och äta frukost och middag på golvet!

Carin erbjöds sig att hjälpa mig att montera eftersom jag är sämst i hela universum på sånt. Efter en timme var Carin både svettig, arg och irriterad! Hur mycket vi än försökte gick det inte att få fast det sista benet! 30 minuter innan Ikea stängde åker vi med benet och skruven, tar en lapp till byten och återköp. "Ge oss ett ben och en skruv som fungerar"

Fem sekunder tog det från att vi kommit hem igen tills att bordet var färdigmonterat! Tänk vilken osis att man tar ett bord som är omöjligt att sätta ihop. MEN! KVINNOR KAN, som Birgitta från Robinson brukade säga...

TACK så mycket för hjälpen! Tycker att det är riktigt tjusigt faktiskt!

Nu fattas bara stolar till bordet, men hittade söta pallar på Ikea och tror faktiskt jag ska satsa på såna istället. Har förlikat mig med mitt compact living. Det får vara som det är ett tag. Det kommer dagar då jag också kommer få bo i ett slott...

Nu blir det "Män som hatar kvinnor" och tacos framför tvn.
Bäst att börja med tacosen innan man sätter igång filmen för jag har hört att den är riktigt rå.

Förresten har jag haft en riktigt toppenhelg alla kategorier! MYS!




Sanna vänner har man kvar...

När dom andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på...


Jag håller på med nåt så himla onödigt egentligen. Så onödigt att det har blivit spännande.
Kommer säkert ångra mig, men det struntar jag i.

Denna vecka har jag ätit ungefär 4 hamburgare. Detta med att någonsin bli smal igen kan jag lägga ner.

I helgen ska jag packa upp och göra det hemtrevligt hemma. Det har inte funnits så mycket ork, legat back i sömn sedan förra helgen, en fantastiskt kul helg i Mariehamn!!!

Nej, nu ska jag ta och jobab lite...That´s what I do for a living...