Valet och kvalet om kickoff...

Det är gratis mat, vin och sprit. Det är trevligt sällskap och gratis hotell. Ändå är jag inte riktigt hundra! Men jag tror att jag ska följa med på kickoffen!
Det är väl dumt att låta bli?

Jag känner att jag går en hel del på sparlåga just nu. Idag var jag så trött att jag nästan somnade vid mitt skrivbord på jobbet. Blev glad i fem minuter när jag såg att det fanns julmust i kiosken:) Drack årets första med välbehag!

Nu har vi ätit hemgjorda köttbullar med potatis och sås. Kollar in Ugly betty och sen är det dags att städa upp lite innan jag ska däcka i sängen. Rysligt trött nu sen det blivit en timme mörkare och rena rama natten innan man ens hunnit jobba.

Ne det får bli kickoff, är det trist kan jag alltid dra mig tillbaka tidigt och ligga på hotellrummet och slappa. Men jag tror inte det kommer bli trist!!!

Kalasfest igår...

Sandras 25års fest! Kalasroligt!
Idag mår jag dock inte lika bra.

Haha! Jag vill ha ännu mer skräpmat än vad jag redan har ätit!


Comeback i Uppsalabutiken...

Fick rycka in och jobba i Uppsala idag...

Det gick bra! Jättekul att träffa mina gamla kollegor och lite gamla stamkunder!

Gjorde inte speciellt många bokningar men jag hade ett glatt humör hela dagen och fick två timmar övertid!

På lördag ska jag klippa mig!

Tänkte ge mig på en ny frisyr! Ge mig tips!!!!

Lillgammal och underbar!

Systerdotter Agnes drygt 2.5 år gammal ligger och stirrar på systerdotter  Hanna10månader gammal...

Helt plötsligt utbrister Agnes allvarligt:

-"Hanna,vilka vackra ögon du har"


Vad hon får allt ifrån det vet ingen, men hon är ju sagolik (Det är dom båda två)

Längtar tills jag får träffa dom. Tycker det känns som en evighet sen sist...




Om man köper små söta glassar...

Då blir man bara lite tjock. Det gjorde jag. Problemet med små glassar är bara att i en STOR föepackning får det plats  MÅNGA  SMÅ glassar...

Många små blir till en stor å....


Men glass är gott...


Jag har jobbat övertid som alltid och kom precis hem. Det blir bara tack och godnatt för min del...


Förresten...

Jag vill bara soooooova nu...

Skit i gamla kärringar, skit i allt som är tråkigt! Njut av några timmars sömn innan det är dags att gå till jobbet igen!

Goooodnat....

Hur lång tid kan det ta att koka spaghetti?

När jag vill att det ska gå snabbt, så går det sjuuukt långsamt. Som nu när jag är jättetrött och vill sova så tar det hundra år...Men annars så kokar vattnet jättesnabbt och gärna över.

Idag blev jag så sjukt arg på en kärring som ringde. Blev arg för resten av kvällen. USCH!

Så bra gick det med bantandet....Thomas köpte en jävla hamburgare som jag tryckte i mig...*Ledsen* Får börja i övermorgon för då ska vi simma!

Övertid...

Alla vuxna gick  från jobbet klockan fem
Utom Jenny och Sandra som aldrig får gå hem...

Vi jobbar nämligen tills alla andra sover sött
Imorgon kommer jag att vara jättetrött...




Ännu en gång sover Thomas i soffan...

Och snarkar sött...

Vi har eldat i öppna spisen så mina kinder är alldeles varma.

Ska sussa sött i natt...

Haft en mysig helg! Önskar helgerna vore lite längre bara....

Fruktsallad...

Thomas och jag ska banta. Så nu ska vi görafruktsallad. Köpt massa frukt och imorgon ska jag äta miljoner kilo gröt så jag inte äter massa godis på jobbet...

Jaaa va duktig jag ska bli.

Jag ber till gud att det inte var imorgon som jag och Sandra skulle jobba över...ORKAR inte jobba över...

Helg i Stockholm...

Hemma nu! R.E.A var trevligt, vi käkade god mat och shoppade lite! Det var en mysig helg och ett trevligt hotell!

Gjorde äckligt köttfärssås...

Så nu stinker jag vitlök...NICE. NOT.

Undrar om jag inte är värd efterrätt. Men då måste jag gå och köpa efterrätt och det orkar jag inte. Alltså blir det ingen efterrätt...

Undrar om jag får med mig Thomas till mitt förråd så jag kan hämta den STORA påsen med MASSOR av skor och jackor och grejer.

Kanske om jag tindrar massor med ögonen...

Sjuuuuuuuukt irriterande...

Jag VILL ATT MIN DATOR SKA FUNGERA SOM DEN BÖR GÖRA!!

Jag vill massa saker, men INGET VERKAR GÅ MIN VÄG!

Loooks like nothing but rain...

Men PETTER! Om du ska skriva en text, då kan du väl skriva nåt mer än en rad???

NÅT FEL PÅ MIN DATOR!

MORR!

Den laddar nämligen inte...SJUKT IRRITERANDE....

Men men....

Får väl promota lite då...

www.myspace.com/hillstromandbilly


Mitt ex...

Han e som han är, men ibland finns det en liten gnutta braighet i detta...Om man bara slutade upp att se ut som Tarzan så skulle det bli MYCKET bättre...

Åhh bara en kod...

I det rekomenderade brevet...Och jag som trodde på en spännande överraskning.

Fick ont i benet på köpet eftersom jag promenerade så snabbt!

Nu ska jag fixa lite middag, leta upp några rester i frysen eller så. Läääängtar så mycket till helgen nu. Ska bli supermysigt!

MYSIGT,MYSIGT,MYSIGT...

Det finns spa på hotellet vi ska bo på:) och romantisk middag ska ätas. Och vi ska bara ha KUL!

Ork...

Nu ska jag orka ta mig upp till Salabacke och hämta mitt rekade brev fast jag inte alls vill Sen ska jag vila resten av kvällen och gå och lägga mig senast 21:00 så jag orkar jobba imorgon. Det ska väl vara själva fasiken att man aldrig kan få vara pigg och fräsch.

Vill gärna ha en klänning som jag hittade igår men jag kom fram till att det har jag verkligen inte råd med. Få väl ha en gammal trasa på mig i helgen.

Förstår inte riktigt var jag lagt mina svarta pumps nånstans.Skulle inte förvåna mig det minsta om jag har lyckats slänga dom...

Ne ge dig iväg nu Jenny....

Bokfynd!

Hittade två alldeles nya och fina exemplar av Stolthet och fördom samt Gösta Berlings saga på en secondhandaffär här i närheten! Blev superglad!

Nu ska här läsas! Fick ett par rosa gympaskor på posten som varit fördröjda i evighet i leveransen...Beställdes innan jag fick köpstopp så nu funderar jag på om jag måste lämna tillbaka dom eller inte? Dom var ganska dyra men om jag inte använder dom nu så blir dom ju fräscha till våren? Å andra sidan blir dom kanske omoderna? Men jag är för gammal och vardaglig för att bry mig om sådant...

Det lutar nog åt att jag behåller dom ändå...Man behöver ju ett par gympaskor och det var faktiskt flera år sen jag köpte nya gymnastikskor.

Har fortfarande inte klurat ut vad det rekomenderade brevet består av? Ska hämtas ut på min gamla adress så jag måste pallra mig dit, men först måste jag vila mig för jag är onekligen inte pigg idag. Kanske därför jag är hemma..

Ska i vilket fall som helst gå till jobbet imorgon. Eventuellt ska vi ha spelkväll hos Erika imorgon kväll. Hon hade köpt nintendo fit och det vill man ju gärna prova!!

Inget mer snack om döden...

Vi ska inte dö på MÅNGA MÅNGA MÅNGA år så jag behöver inte bekymra mig om det just nu...Hade det bara mycket i tankarna efter igår.

Idag kan vi prata om min förkylning som däckade mig vid 21:00 igår och gjorde att jag inte tog mig till jobbet i morse. Jag mår som en apa. Har lock för öronen och hostar som bara den. Men imorgon måste jag gå till jobbet, vare sig jag vill eller orkar. Har massa saker jag måste avsluta inför helgen.

Det kommer att bli en bra helg! Ska ha det sååååå mysigt! HOPPAS bara att jag mår lite bättre...ÄR FRISK,ÄR FRISK!

Snö snart?

Jag hoppas det blir snö i år. Var så länge sen nu...

Agnes har knappt åkt pulka,det måste det bli ändring på.

Jag känner mig inte alls kry ikväll,ska gå och lägga mig strax men hemmet kryllar av massa grabbar så det blir nog svårt att somna. Thomas kompisar är här och pratar om allt möjligt.
Har en himla hosta också.

Undrar ni aldrig vad som händer när man dör? Är det bara svart sen? Eller drömmer man i all oändlighet. Då hoppas jag på att det inte blir en dålig dröm man hamnar i. Det som jag är rädd för är att det ska vara svart och att man är medveten om att allt är svart och allt ingenting är. Förstår ni? Att man inte kan ta sig nånstans, bara mörker...


Usch...


Begravning...

Nu har vi varit på begravning. Det är svårt att förstå att helt plötsligt en dag så tar livet slut. Det är så knasigt och läskigt fortfarande att jag inte vill tänka på det.
Så många minnen man har från när man själv var liten och nu helt plötsligt så finns varken farmor, farfar eller morfar kvar...

Tiden går så himla snabbt. Jag måste lära mig att njuta lite mer.

Thomas ringde i varje fall och sa att det var löst med hotellrum i Stockholm. Blandat med tårar av saknad efter farmor så smyger sig livet tillbaka med längtan till helgen, tvätt som ska tvättas, fiskgratäng som ska lagas till middag. Men det är väl så det är. Kontrastfullt är livet.




Så vaknar jag upp...

Dunderförkyld, kan knappt prata och lederna värker. Halsen gör ont och är full av hosta. SItter här och fryser i soffan och ska klä på mig begravningskläderna nu. Måste försöka få till en ordnad frisyr idag också.

Får INTE vara sjuk, jag är ALLTID sjuk.

Hoppas det blir en lugn och fin begravning...Lilla farmor...

Säg nåt kul...

Roa mig....

Begravning...

Imorgon begravs min farmor...Det blir nog ett fint avslut.

Jag och Karin var på en långpromenad. Det var skönt som tusan. Köpte ett simkort på vägen tillbaka. 10 ggr för 350 kronor. Nu ska jag bli jävligt fit och snygg. TYP.

Skönt med promenad i varje fall. ¨

Inte så skönt att tåget var inställt, nästa tåg var ungefär 20 minuter sent och vi satt på dom rakaste sätena jag någonsin suttit på. Jag har aldrig varit så rakryggad någonsin...

När vi kom till Stockholm så hade jag nackspärr. Men man ska vara glad att man slapp GÅ till jobbet...

Min chef blev inte ens arg att vi kom för sent. Har en förstående chef verkar det som.

Måndag.

Sandra och jag har varit på bra humör på jobbet idag...Det har ingen annan varit.

Det var inte speciellt kul att jobba. Men man ska vara glad att man har ett jobb. Ser fram emot helgen. Det är ju praktiskt taget helg strax igen. Typ. Snart.



Nu ska jag elda en brasa i öppna spisen.

Imorgon måste jag jobba bra på jobbet...Idag gav jag bort sex hytter. Det var länge sen jag gjorde nåt sånt så när min brorsas kompis ringde så kände jag hur snällheten slog till. Imorgon ska jag boka dyra bokningar.

Glöm inte färjan nu ikväll...Man kan ju inte annat än titta.Hur gärna man än vill låta bli.


Olika sätt att tvätta...


Medan Åsa färgar sin vita tvätt rosa så låter jag min nytvättade tvätt ligga kvar i maskinen istället för att hänga upp den. Jag ORKAR inte mera...

Har tvättat, röjt, tokkastat grejer HELA dagen. NU börjar det se ut som ett hem, inte en soptipp. Fyra stora påsar med grejer har jag kastat, fyra ikeapåsar ska upp på vinden. En fåtölj och lite annat.

Nu är jag trött. SOM FAN. Och less på att det ALLTID är stökigt. Den som tittat under vår säng innan jag dammsugit hade fått en chock. DAMM överallt! ÖVERALLT...

Men nu har Thomas fått upp ögonen, så vår plan är att göra om sovrummet bigtime! Ny byrå,ny säng, nytt överkast och nytt skrivbord. Yeah baby! Visserligen ett projekt som kommer pågå under lång tid men ändååå!! Det kommer bli ljust och fint till slut!

sOM om JaG orKaDe...

Jag orkade plocka ut skorna ur garderoben...Men nu orkar jag inte plocka in dom igen....

Vet inte vilka jag ska kasta riktigt...

Söndag....

Har ätit lunch precis...Väntar på att stora orken ska komma så jag kan börja superstäda här hemma. Ska slänga skor och aaaaaaaaaaallt som jag inte använt på länge och som inte behövs. Borde ha gjort detta innan jag flyttade.

Thomas är i Gävle och jag vet inte hur man får bort den feta texten så detta får bli ett kort inlägg!


R.E.A

Nästa helg ska jag och Thomas på Hamburger Börs och se R.E.A! Ser fram emot det massor! Har mailat alla våra avtalshotell och hoppas på napp när det gäller ett billigt hotell i centrala Stockholm. Vi brukar kunna få ett dubbelrum för runt 500 kronor men det beror på hur snälla dom är och hur deras bokningsläge ser ut. Skulle vara mysigt med lite museum, god mat, shopping och en kväll på stan.

HOPPAS, HOPPAS,HOPPAS!!

Jobbat 9:30-18:00

Är trött och har ont i kroppen nu.
Har tänt mina nya ljuslyktor, dom är väldigt fina tycker jag....

Imorgon ska jag banta hela dagen, åt sjuuukt mycket mat här nu...

Ögonen håller på att ramla ihop, så det får bli ännu en tidig kväll. Thomas ä lite febrig, jag får försöka ta hand om honom.

Mamma och jag och moster var i Ullared igår, köpte en del smått och gott som jag ska omvandla till små söta julklappspaket senare! Känns bra att jag kommer undan hyfsat billigt med julklappar i år:)

Tänkte köpa en leksakstvättmaskin till Agnes men jag tror hennes mamma skulle bli alldels matt då. Men jag ångrar mig nu för den kostade bara åtti spänn. Det hade det lilla livet varit värd. Jag tyckte själv att den var rolig, stod och tryckte på alla knapparna hejvilt...

Köpte lite andra söta små saker till henne och Hanna...Hihi!


Ge mig ett tips!

På en lugn och trevlig lördagskväll på tu man hand?


En timme kvar att överleva på jobbet.....

Inte hemma förrän tio över åtta....

Carola e min gudinna...

Så är det bara...På värsta höga volymen just nu...Men jag hittar inte Credoskivan när hon sjunger sååååå sjukt kristna låtar att till och med jag blir frälst..........

Jobbigt...

Allt känns lite tungt ikväll. Thomas är sur på mig...
Och jag är jättetrött...

Imorgon åker jag iväg till Ullared för att shoppa julsaker. Det ska bli skoj faktiskt. Sen jobbar jag hela lördagen och förhoppningsvis blir det en mysig lördagskväll. Bara Thomas och jag. Det kan behövas. Det är tungt att aldrig hinna ses mer än nån timme, sen är det  sovdags i veckorna.

Köpte en ny ursnygg skjortklänning idag som jag egentligen inte hade råd att köpa men jag var lite deppig efter doktorn så jag fick det. Thomas tyckte inte att jag fick det, tror det är därför att han är sur men jag orkar inte bry mig om det nu.

Vi borde verkligen fixa till vår lägenhet. Är less på att allt är grymt ostrukturerat och trist här hemma. Så fort jag tar ett plagg ur garderoben väller allting ut.

Haha...Ja ja....En sak i taget. Ska kanske rensa lite...

Doktorn...

Har inget fel på sköldkörteln...Hade en tumör som var godartad, men tyvärr fanns det cancerceller på tumörens kanter....

Så nu måste jag gå på cancerkontroller...I fem år....

Suck, suck, suck....Men skulle mot förmodan cancer bryta ut så har dom ju koll i varje fall!




Måndag...

Denna dag gick sjuuuukt långsamt på jobbet....

Fick dock 1000 kronor i löneförhöjning vilket var riktigt välbehööövligt....

Nu sitter jag här och försöker fokusera på nåt annat än mitt dunkande huvud. Ska titta på FÄRJAN klockan 20:00...I och med mitt jobb så måste jag ju faktiskt kika...

Hmmm...Undrar om kycklingen börjar bli klar....

TACOTÅRTA...

Gjorde jag och LINDA....

Och det var sååååå gott...


Åt kanske lite väl mycket men....


Sov sött...

Imorgon nästan elva timmars arbetsdag...
Men jag ska vara glad att jag har ett jobb....


Thomas gick precis. Nu ska jag försöka slappna av och somna.

Sov sött.

Nyvaken....

Åhhh...Nu mår jag inget vidare. Det tar på krafterna att bada minsann. Känns som att jag har ont i halsen. Jag måste äta nåt också...

Typiskt. Ja ja, det är dags att vakna till.

Har badat med Agnes...

Och Sandra...

Agnes är grym hon...

Kul att bada när hon vågar lite mer! Sen blev det "Mc Dolsa" och sen somnade fröken i famnen på mamma...

Nu är jag trött, ska sova en liten stund.

Thomas spelar fotboll...Hoppas han får skjuts hem så jag slipper åka och hämta honom.

Trööööött........

Överlevde...

Utan tips och ideér från er 25 som läser min blogg....

Jag är jättetrött nu. Hade medarbetarsamtal idag. Sa säkert en del puckade saker men faktiskt en del bra saker också.
Det kändes bra i  varje fall.

Nu blir det sängen för mig. En låååång dag imorgon. Sen när jag kommer hem vid nio blir det champagne och räkor med Thomas. Det blir mysigt! Vad firar vi? Jag vet faktiskt inte....Fast jobb kanske??

Det kan va bra att fira lite ibland...Tända en brasa, käka räkor och dricka champagne och prata lite om livet!


Ge mig ett tips hur jag ska överleva!

4 timmar övertid ikväll???

Övertid...

Har jag jobbat...

Imorgon får jag inte glömma att köpa tidningen, farmors annons står då.

Jag är sjuuukt trött, har varit hemma i tjugo minuter och är redan i sängen. USCH!

Men men, imorgon blir d tre timmar övertid så det känns bra...8.5 timmar totalt...