Olika sätt att tvätta...


Medan Åsa färgar sin vita tvätt rosa så låter jag min nytvättade tvätt ligga kvar i maskinen istället för att hänga upp den. Jag ORKAR inte mera...

Har tvättat, röjt, tokkastat grejer HELA dagen. NU börjar det se ut som ett hem, inte en soptipp. Fyra stora påsar med grejer har jag kastat, fyra ikeapåsar ska upp på vinden. En fåtölj och lite annat.

Nu är jag trött. SOM FAN. Och less på att det ALLTID är stökigt. Den som tittat under vår säng innan jag dammsugit hade fått en chock. DAMM överallt! ÖVERALLT...

Men nu har Thomas fått upp ögonen, så vår plan är att göra om sovrummet bigtime! Ny byrå,ny säng, nytt överkast och nytt skrivbord. Yeah baby! Visserligen ett projekt som kommer pågå under lång tid men ändååå!! Det kommer bli ljust och fint till slut!

Kommentarer
Postat av: Åsa

INTE roligt när man håller på och röjer, men huuur skönt som helst när allt är klart!!! mina rosa kläder borde också åka i soporna. Provade klorin, men det hjälpte inte. Ska testa en gång till, annars får det vara rosa. Rosa är fint som snus.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback