Rösta!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11860870


Rösta på den som börjar med Tårar jag gråter...


Eller bidra med en egen!

Mitt huvud dunkar.

Och jag känner mig ensam.

Inte bra, inte bra, inte bra...

Det bästa jag vet.

I livet.

BARN:
För tillfället är det HELT klart mina överbedårande syskonbarn. Det är liksom nästan det enda glädjeämnet, och barn är det BÄSTA som finns. Barn tycker NÄSTAN alltid om mig. För att jag är galen och knäpp, och snäll och kommer ganska ofta med väldigt onödiga men roliga presenter.


PASTASALLAD:
Gillar pastasallad sjukt mycket ett tag. Har insett att jag skulle gå ner mer i vikt om jag skippade pastan i salladen men jag äter FAKTISKT INTE lika mycket längre...
Väger faktiskt 2 kilo mindre nu än när Thomas och jag dumpade varandra. Känner mig LITE lättare om min feta mage och minns NÄSTAN hur det kändes när jag hade en killerkropp! Hoppas jag når dit igen...

VÄNNER:
På tredje plats kommer nog trevliga aktiviteter med vänner. Dessvärre har jag legat lågt på det planet ett tag, dels för att jag är enormt trött. Dels för att jag har mycket att tänka på och dels för att jag inte känt att jag kunnat leverera något mer än klagosång. Vilket betyder att jag är riktigt tråkig att umgås med just nu. MEN jag hoppas att inte alla mina vänner övergett mig. Jag bryr mig om er, jag bryr mig lite på distans ett tag bara...


NYA KLÄDER:
Ont om nya kläder i min garderob nuförtiden men i förrgår dök en grå stickad tröja med Stoooooooor krage upp i ett brev på posten. I LOVE it! Funderar på att spendera mina sista kronor på lite höstkläder. Mat ska jag ju ändå inte äta så...


LEVANDE LJUS:
Finns det nåt bättre än att sitta hemma en mörk höstkväll,lyssna på vinden och regnet utanför och tända massor av ljus i lägenheten? TROR inte det!


SMS AV NÅN MAN TYCKER OM:
Gärna från någon som det är oväntat svårt att göra sig av med fast man egentligen borde...
Har vi inte alla en sådan i våra telefonböcker?



BÖCKER:
Sen jag var liten har det funnits en enda drivkraft i mig...Ett enda intresse och det är ord. Är förbannad för att jag lät intresset somna efter gymnasiet men har sagt det förr och säger det igen...SKA skriva en bok en vacker dag.



DRÖMMAR:
Drömmar har man alltid kvar, även om inte alla uppfylls. Jag behöver dock få några drömmar uppfyllda snart känner jag.





Snart helg!

Nu är det tisdag!

Tisdag är bra, som tidigare så får man då börja längta efter helg...

Jag ska på äventyr idag!


Hemma!

Det blev en kul kryssning! God mat och roligt sällskap. Tack för att ni följde med.

Nya flaskor mousserande och rött vin fick följa med hem och även lite nytt fräscht smink. Det  var jag värd!
Glömde bort att bada, vi sov för länge i morse, gungade bra nog på morgonkvisten så det vara bara att ligga kvar i sängen och vänta på lugnare tider som kom ganska snabbt.

Gick och la mig hyfsat tidigt ändå, lite efter tre. Tror Tommy och ClasseBasse var dom som höll ut längst. Jag drack som vanligt alldeles för mycket vin så jag måste nog checka in på rehab snart.

Sahlene uppträdde ombord, är inget större fan av henne men lite roligt när det är lite extra ombord. Dansade dock lite för lite eftersom det kom en vidrig nygift karl och raggade på mig. "Min fru är hemma och vaktar vår son, jag ska åka på kryssning, men jag skulle aaaaaaaaaaaaaaaldrig göra nåt dumt"
Nehe du, aldrig, aldrig...
Äckel!

Annars var det lugnt på båtraggsfronten, jag som kände mig riktigt dekorativ. Men men, jag är inte ute efter att ragga just nu heller.

Orkar inte riktigt skriva ner allt som hände men jag hoppas att alla tyckte det var kul! Och för er som inte kunde följa med så kommer det säkert fler chanser!

Nu ska jag faktiskt gå och sova, känns som att den kommande veckan kommer bli minst lika påfrestande som den som varit. Orkar inte gå in på detaljer kring jobbsituationen men roligare grejer har man varit med om faktiskt. Men det är väl bara att se sig fram mot ljusare tider helt enkelt och försöka göra det bästa av situationen.

Sova var det...Sov gott.





Nu åker vi!

Om en timme går bussen!

Jag har packat 22 stycken ombyten för det kan vara bra att ha för just 22 timmar på Östersjön...

Hittade ett par nygamla skor i en låda = GREAT!

Hittade också 150 kronor i en annan låda = DRINK!

Efter lite velande bestämde sig min mor för att följa med ändå. Hon är rädd för blåsten som utlovats i natt men jag sa att vid den tiden gungar ju allting ändå. Fast det var nog Moster Agneta som övertalade henne att följa med.

I och med ett sjukdomsfall blir vi 11 stycken som åker och jag tror att det kommer bli en kul kväll!

Ska spela lite pokermaskiner och försöka vinna lite pengar till min och Sandra A:s Carola kväll alternativt Tallinnresa. Men det slutar nog med att jag spelar bort allt :)


NE, nu ska jag piffa mig litegrann! Man kan inte se ut hursomhelst när man ska ut på kryssning. (Jo det kan man egentligen efter att sett Färjan,men jag ska vara dekorativ i vilket fall som helst)


Ha en trevlig lördag med vad ni nu tar er för!

Kryssningsdags!

Imorgon åker vi!
Jag är taggad!

Har inte packat, inte samlat ihop biljetter, inte bestämt party outfit!
INGENTING!

Men det gör inget!

Jag är på gång!


Weeee!