God JUL!

Här händer det inte mycket, troligen avvecklas denna blogg 2010...

MEN, nu är det JUL,JUL,JUL,JUL!

Jag sitter vid granen, ska gå och välja julaftonsoutfit och ska mysa med lite glögg och bara vänta på tomten!

GOD JUL, GOD JUL!



Melissa Horn!

Har varit på en alldeles alldeles underbar konsert med Melissa Horn alldeles nyss. Är sjukt imponerad, hon sjunger och ser ut som en gudinna och är alldeles fantastisk!

Skulle kunnat gråta mig igenom nästan alla låtar för dom är så oerhört fina, SJUKT bra!

Oj, oj, oj...Min spotify ska gå varm nu ett tag.

Hennes låtar betyder mycket för mig, har inte lyssnat så länge på henne men ända sen Thomas och jag gjorde slut så har dom gått på repeat. Har ni inte lyssnat på henne SÅ GÖR DET!

MASSA MASSA kärlek ikväll, trots att jag sitter helt ensam i min lilla gröna soffa...

Jag är sjuk.

Igen...

Men ska försöka dra i mig lite värktabletter så jag kan jobba imorgon. Ska ändå på Melissa Horn konsert imorgon kväll så det kan jag inte missa faktiskt!

Vad gör ni andra??


Ska på kryssning på lördag också. Käka lyxigt skärgårdsjulbord och dricka lite vin. HOPPAS jag kommer iväg på den,  har längtat i flera,flera veckor...

Annars händer inte mycket, duschade för en timme sig, är lika febersvettig igen. Det är härligt att leva!


Har egentligen...

Som vanligt inget att skriva, men ska försöka göra det ändå.
Dagarna går, jag är trött som alla andra och längtar inte ens till julen. Mest hysteriskt och jobbigt.
Dock myser jag i min lägenhet och tycker det är fint när adventsljusstaken och stjärnan lyser och lite tända ljus värmer min rätt kylslagna lya.

Borde kanske uppdatera med lite kort, dessvärre har min minneskortsläsare vikt hädan så jag måste skaffa mig en ny...

Sörjer lite att jag inte kommer få några julklappar i år. Men skönt att jag slipper handla några också så det tar ut varandra. Lite god mat och några lediga dagar får det väl bli istället. Dessvärre drabbas jag allt som oftas av lappsjuka så det blir nog inte många dagar jag kommer ha ro att vara ute hos mamma och pappa.

Var med om en hysterisk utgång i lördags, vakterna på Flurran borde inte ens få betalt när de misslyckas så kapitalt att behålla lugnet i garderobskön. Första gången jag var rädd ute på krogen, och tänker nog inte gå dit på ett tag. Äckligt fulla män, kvinnor, tjejer och killar. Otäckt hur folk beter sig.

Nee, nu ska jag ta mig i kragen och leta upp en varm outfit för morgondagen, städa och diska och sen blir det en riktigt tidig kväll...